Casa Primitoare este locul unde părinții și bunicii noștri dragi se bucură din plin de o viață liniștită, primind atenția, grija și dragostea pe care le merită.

Căminul de bătrâni „Casa Primitoare“ dispune de trei centre situate în Comuna Rosu, , județul Ilfov, la 10 minute de Sectorul 6 al Capitalei, pe strada principală, lângă Primărie.
În Casa Primitoare, fiecare senior se bucură de siguranță, confort, îngrijire, empatie și atenție sporită din partea personalului nostru.

Caminul de batrani “Casa Primitoare” din comuna Roșu, Str. 1 Decembrie 1918 nr 11A, va așteaptă într-o atmosfera calda, primitoare și relaxanta.
Am deschis acest nou centru de îngrijire pentru bătrâni cu scopul de a le veni în întâmpinarea nevoilor și dorințelor specifice, pentru a-i ajuta sa treacă mai ușor și cu demnitate prin problemele vârstei a III – a, pentru a le creste calitatea vieții și, nu în ultimul rand, pentru a le asigura liniștea, confortul și îngrijirea cea mai buna.

La noi seniorii vor beneficia de servicii de cea mai buna calitate, servicii asigurate de o echipa tânără și entuziasta de specialiști formata din medic geriatru, medic psihiatru, asistente medicale, infirmiere, psiholog-psihoterapeut, kinetoterapeut, asistent social, îngrijitoare.

 

Avem chiar și o colaborare foarte bună, bazata pe promptitudine și profesionalism, cu o clinica medicala unde nevoile și urgentele medicale ale beneficiarilor noștri sunt rezolvate în cel mai scurt timp posibil.
La noi, seniorii beneficiază de o alimentație zilnica echilibrata formata din 3 mese principale și doua gustări, hrana asigurata de o firma de catering cu care colaboram de mult timp și de care suntem foarte mulțumiți.

Pentru persoanele imobilizate, servirea mesei se va face la pat.
Un serviciu important este și acela ca centrul nostru este dotat cu camere video ce asigura supravegherea permanenta a activităților beneficiarilor, iar aparținătorii au acces live la imagini, direct de pe telefon.

Casa Primitoare este aici pentru vârstnicii care au nevoie de o oaza de relaxare, pentru cei care suferă de afecțiuni ce necesita îngrijire de specialitate și de un regim de viata echilibrat. În cadrul centrului, pe lângă activitățile de îngrijire specifice, asiguram seniorilor noștri consiliere psihologica zilnica, evaluare psihologica periodica, activități de socializare și de recreere, terapie ocupaționala și grupuri de dezvoltare personala.
Fiecare este ascultat, înțeles, acceptat și tratat cu iubire, respect și bunătate.

Ne puteți contacta la numărul de telefon…. Și va așteptăm cu bratele deschise pentru o vizionare în strada 1 Decembrie 1918, nr 11 A, comuna Roșu.

Alegeți cu sufletul deschis căminul de bătrâni “Casa Primitoare” pentru a le oferi seniorilor dumneavoastră o viață liniștită.
Limita de vârstă nu este un inconventient pentru că în centrul „Casa Primitoare”, sufletele rămân întotdeauna tinere, frumoase și pline de energie!