Casa Primitoare este locul unde părinții și bunicii noștri dragi se bucură din plin de o viață liniștită, primind atenția, grija și dragostea pe care le merită.

Căminul de bătrâni „Casa Primitoare“ dispune de trei centre situate în Ciorogârla, județul Ilfov, la 10 minute de Sectorul 6 al Capitalei, pe strada principală, lângă Primărie.
În Casa Primitoare, fiecare senior se bucură de siguranță, confort, îngrijire, empatie și atenție sporită din partea personalului nostru.

În căminul nostru, seniorii vor regăsi atât liniște, cât și confort. Având lângă ei persoane cu care pot comunica și împărtăși activități plăcute, singurătatea nu va fi o opțiune, iar atmosfera va fi prietenoasă. Încurajam seniorii să-și petreacă timpul impreună prin diferite jocuri de societate, plimbări și activități recreative benefice vârstei a treia. Astfel, realizăm terapia ocupațională prin care fiecare senior beneficiază de o minte activă si de un trup activ, având efecte benefice asupra sănătății și stării de spirit.
Printr-o echipă formată din oameni capabili, adică persoane calificate și cu experiență în domeniul de îngrijire al vârstnicilor, oferim cu drag serviciile noastre medicale și psihologice pentru seniorii cu afecțiuni precum: ALZHEIMER, PARKINSON, DEMENȚĂ MIXTĂ, DEMENȚĂ SENILĂ,DEMENTA SEVERA, ACCIDENT VASCULAR

Alegeți cu sufletul deschis căminul de bătrâni “Casa Primitoare” pentru a le oferi seniorilor dumneavoastră o viață liniștită.
Limita de vârstă nu este un inconventient pentru că în centrul „Casa Primitoare”, sufletele rămân întotdeauna tinere, frumoase și pline de energie!